zzeldi 2009.11.13. 18:21

Pécs, Tildy Zoltán utca

Egyik kedvenc kutyafuttatónk.


Kutyafuttató nagyobb térképen való megjelenítése

 

Sajnos nincs bekerítve, de hatalmas terület úgyhogy a méretéből adódóan viszonylag biztonságos. Némileg védelemmel szolgál, hogy csak két oldalról veszi körül út, és ezek mellett mély árok fut végig, így a kutyáknak legalább "sebességet" kell váltania ahhoz, hogy kifusson.

Sajnos nincs rajta semmi "bútor", az ide járó kutyások csináltak maguknak padot, és raktak ki szemetest. A padokat sajnos a nyár folyamán ismeretlen tettesek tönkretették.

Tiszta, nem kell azon aggódni, hogy a kutyánk megeszik valamit amitől baja lehet, maximum a varjak által odahordott dióval, és almával lehet találkozni.

Ha mégis kicsinek találnánk, az Ilyés Gyula utca mentén tovább lehet sétálni dél fele előbb egy kisebb réten, majd a garázssorok mögött, míg ki nem érünk a szántóföldekre.

Összefoglalás:

Előnyök:

  • Hatalmas terület
  • Tiszta

Hátrányok:

  • Nincs bekerítve
  • Kevés kényelmi funkció a gazdiknak (csak egy pad maradt épen, csak egy szemetes)
  • Nincsenek kutyajátékok

Címkék:pécs kijelölt kutyafuttató nem bekerített kutyafuttató Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyafuttato.blog.hu/api/trackback/id/tr671523069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása