zzeldi 2009.11.15. 10:18

Budapest II. ker. Mechwart tér - Pap-kerti kutyafuttató

Gyerekkoromban én játszottam itt, most a kutyám játszik.


Kutyafuttató nagyobb térképen való megjelenítése

 

A II. kerületi Polgármesteri Hivatal épülete mögött egy régi, betonos játszóteret alakítottak át egy alaposan felszerelt kutya játszótérré.

Mivel Pécsett a kutyafuttató annyit tesz, hogy egy füves területre rábiggyesztjük a "Kutyafuttató" nevet (általában csak papíron, mert tábla szinte sehol sincs). Ha nagyon ki akarnak tenni magukért, akkor bekerítik (3 db bekerített futtatóról tudok összesen), nagyon elcsodálkoztam azon, hogy egy futtató ilyen is lehet. Agility játékok tömkelege, és még ivókút is van.

Sajnos az utóbbi időben nagyon leromlott az állapota, a játékok felét teljesen összetörték a vandálok. Másik gondom vele, hogy nagyon sok az össze nem szedett kutyakaki.

Van egy személyes hátránya is: Mészkőzúzalékkal van leterírve, és Fanni őfinnyássága utálja ha ez a por belepi a labdáját. Nagyon vicces amikor a próbálja a lábával "letörölni" róla :)

Karácsonykor készítettem pár fotót, sajnos a kutyakaki helyzet, és a rongálás nem változott :(


Összefoglalás:

Előnyök:

  • Belvároshoz képest nagy terület
  • Sok játék
  • Ivókút

Hátrányok:

  • Alacsony kerítés
  • Sok a kutyakaki
  • Sok játékot összetörtek

Címkék:budapest ii. kerület bekerített futtató kijelölt kutyafuttató Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyafuttato.blog.hu/api/trackback/id/tr681523455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása