zzeldi 2011.03.10. 13:35

Házi készítésű "kutya rejtvény"

Mindig is nagyon tetszettek azok a kutya játékok amikbe jutalomfalatot töltve a kutya egyedül is el tudta magát szórakoztatni azzal, hogy kibányássza belőle a kaját. Fanninak van is egy labdája, amit ha lökdösött, egy kis lyukon potyogott a falat.

Sajnos ez a játék túl nagy volt a mostani átmeneti félszobás "lakásunkba", ráadásul annyi itt a bútor, hogy folyamatosan beakadt, begurult volna valami mellé. Szerencsére rábukkantam egy gyerekkori sípolós gumijátékunkra. Ebbe a sípoló helyén - ami már ki tudja mikor veszett el - remekül be lehet tölteni a jutalomfalat darabkákat. Mivel a belsejében van egy kis perem,  ezért nem is esik ki belőle könnyen. További előnye a labdával szemben, hogy nem gurul, és a labda kemény műanyagjával ellentétben rágni is lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyafuttato.blog.hu/api/trackback/id/tr722727771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása